Mijn favorieten

Taxaties

Het taxeren van onroerend goed is specialistenwerk, waarbij rekening gehouden moet worden met veel factoren zoals ligging, onderhoudstoestand, bestemmingsplannen, courantheid etc.

Of het nu gaat om verkoop, successie, financiering, scheiding en deling, minnelijke waardering, jaarrekeningen: deze taxaties worden bij ons na een zeer grondig onderzoek met vertrouwen gepresenteerd.

Niet voor niets doen (hypotheek)banken, verzekeringsmaatschappijen, notarissen en de fiscus een beroep op onze vakbekwaamheid. De specialisten die Schouwenhaghe inzet kenmerken zich allen door grondige kennis. Onze taxaties zijn cijfers met waarde en betekenis.

Schouwenhaghe is aangesloten bij het NWWI, het keurmerk voor woningtaxaties. Het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, valideert (keurt) taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijk richtlijnen is opgesteld.

Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Kijk voor meer informatie hierover op www.nwwi.nl of vraag hier een rapport aan.

nwwi taxatie opdracht

Vraag een NWWI taxatie-opdracht aan


Beantwoord onderstaande vragen en verstuur het formulier.

De taxateur neemt spoedig na ontvangst hiervan contact met u op.
 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring